Om os

Om os

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Vi lægger stor vægt på at give den bedste rådgivning før arbejdet går i gang, så forventningerne er afstemte.

Et godt håndværkerteam

Vi har 6 faglærte svende og 3 elever som fast team. Til Entreprisedelen samarbejder vi med murer, maler, entreprenør, elektriker, vvs og glarmester.

Geografisk afdækning

Vi udfører totalentrepriser på Sydkysten, Nordkysten, Amager og i København. Du er altid velkommen til at ringe til os på 34 10 93 83 for at høre mere.

Vi tager ansvar

Vi er et personligt ejet selskab, hvilket betyder, at vi hæfter personligt for alt vi foretager os. Det betyder, at vi altid fokuserer på kvalitet og service

Vi tager socialt ansvar. Vi hjælper folk der skal have et skub den rigtige vej i arbejde og uddanner elever, så vi fortsat kan levere håndværk i den rigtige standard.

Bestyrelsespost og udvalgsplads

Ydelser


Konsulentbesøg

Udfyld venligst nedenstående formular, hvis du ønsker at rette henvendelse til os.


Seneste nyt


Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.