Om os

Om os

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Vi lægger stor vægt på at give den bedste rådgivning før arbejdet går i gang, så forventningerne er afstemte.

Et godt håndværkerteam

Vi har 6 faglærte svende og 3 elever som fast team. Til Entreprisedelen samarbejder vi med murer, maler, entreprenør, elektriker, vvs og glarmester.

Geografisk afdækning

Vi udfører totalentrepriser på Sydkysten, Nordkysten, Amager og i København. Du er altid velkommen til at ringe til os på 34 10 93 83 for at høre mere.

Vi tager ansvar

Vi er et personligt ejet selskab, hvilket betyder, at vi hæfter personligt for alt vi foretager os. Det betyder, at vi altid fokuserer på kvalitet og service

Vi tager socialt ansvar. Vi hjælper folk der skal have et skub den rigtige vej i arbejde og uddanner elever, så vi fortsat kan levere håndværk i den rigtige standard.

Bestyrelsespost og udvalgsplads

Ydelser


Konsulentbesøg

Udfyld venligst nedenstående formular, hvis du ønsker at rette henvendelse til os.


Seneste nyt


2 år siden

VTS Entreprise

VTS søger en dygtig tømrer/snedker der kan opsætte køkken og køre serviceopgaver.
Skriv en mail på kontakt@vtse.dk og fortæl lidt om dig selv.
... Vis mereVis mindre

Vis på Facebook
·Del

3 år siden

VTS Entreprise

Socialansvarlighed !!!😳
Borgmesteren takker Lea Terp for den flotte insats som VTS har gjort for social ansvarlighed, sammen med Brøndbykommune.
VTS var indstillet til prisen “socialansvarlighed” men det var desværre ikke VTS der fik den flotte pris, tillykke til fjederfabrikken 😊 der fik prisen.
... Vis mereVis mindre

Vis på Facebook
·Del