Nyt køkken

Nyt køkken – vi hjælper med opsætning og en skarp pris

Har du overvejet et nyt køkken, men er i tvivl om hvilket køkken og hvad processen er? Køkkenet er samlingspunktet i din bolig. Der, hvor I samles som familie efter en lang arbejdsdag. Der, hvor børn og børnebørn laver lektier og tegner, mens I som forældre eller bedsteforældre laver mad. Der, hvor venner stimler sammen uformelt og nyder det første glas vin, mens maden tilberedes færdigt.

Køkkenet er blevet det nye leverum. Derfor modtager vi dagligt henvendelser fra kunder, der ønsker vores hjælp til at opsætte og montere et nyt køkken. Det har givet os en solid erfaring, som du kan benytte. Ring eller skriv til os, vi kommer gerne forbi dig.

Hvad kan vi hjælpe med?  

Det kan være, at du har set et fedt køkken i et magasin eller hos en ven, men er i tvivl om at det ville passe ind hos dig. Eller at du har en idé om, hvad du ønsker, men usikker på det næste skridt. Vi kan hjælpe dig videre.

VTS Tømrer/Snedker har monteret adskillige nye køkkener gennem tiden. F.eks. det lille, minimalistiske, nye køkken til københavner-lejligheden. Det store, nye, franskinspirerede landkøkken til seniorerne, der efter mange år i byen har købt et stort hus i provinsen. Eller det favnende og multifunktionelle samtalekøkken til familien med mange børn og dobbelt-karriere i hovedstadsområdet.

Skal vi komme forbi hos dig? Bestil konsulentbesøg her

Vi hjælper dig med:

 • Vejledning og tegning
 • Valg af stil, materialer og produkter til nyt køkken
 • Indkøb
 • Montering af nyt køkken

Det skal du overveje

Hvilke køkkendrømme har du – eller overvejer? Vi guider dig igennem alle de væsentlige valg og kommer med råd og vejledning i forhold til din bolig. F.eks. vil vi vejlede dig i forhold til:

 • Optimal udnyttelse af samtlige kvadratmeter. Netop ved opførelsen af et nyt køkken er der mulighed for at installere effektive løsninger, hvor f.eks. hjørner udnyttes til fulde.
 • Mulighed for at sammentænke dit nye køkken med resten af din bolig. Et nyt køkken kan med fordel etableres med en hel eller delvis åbning til spisestuen eller tænkes sammen med dit bryggers.
 • Valg af materialer og produkter i forhold til behov og krav til kvalitet og pris. Et nyt køkken skal opfylde en række funktionelle krav samt understøtte det æstetiske udtryk i din bolig. I den forbindelse er der mange valgmuligheder, som vi guider dig igennem.

Vi har en god leveringsaftale med Häcker som kan leverer alle typer af køkkener . Vi særligt stolte af at kunne leverer Bæredygtige /Co2 neutrale køkkener og hvidevare fra Häcker kitchen

Nyt køkken fra Häcker – et alternativ til alt fra Billigkøkken til exclusive køkkener

Efter mange år i branchen og opsætning af endnu flere køkkener har VTS Tømrer/Snedker valgt at åbne en butik ”Køkkencenteret CPH”, der sælger kvalitetskøkkener fra det tyske mærke Häcker.

Häcker er et anerkendt kvalitets-køkkenmærke i Tyskland, der tilbyder køkkener i alle prisklasser. De er familieejet og går virkeligt op i bæredygtighed, dette ses bla. på at de er Certificeret miljøneutral køkkenproduktion. Der kan læses mere om bæredygtighes på deres hjemmeside: https://haecker-kitchens.dk/baeredygtighed/

Häcker-køkkener bærer GS-symbolet, der betyder, at Häcker-køkkener er kontrollerede og godkendte af den tyske sikkerhedsinstans TÜV Rheinland.

Häcker-køkkener matcher ikke prismæssigt et nyt “IKEA-køkken”, men tilbyder andre designs og udtryk.

Med et nyt køkken fra Häcker får du et køkken, der koster det samme som konkurrerende køkken brands, bare bedre i kvalitet, og udførelse… Og så ikke ligner det ikke naboens.

”Häcker-køkkener en seriøs konkurrent til Danske køkkenbrands, og vi ønsker at bringe ind på det danske marked. Prismæssigt matcher det et nyt køkken fra de fleste andre brands. Dog er både holdbarhed og design en tand bedre, set med vores øjne. Og så er Häcker det eneste brand på det danske marked, som kan bryste sig af en miljøneutral produktion, hvilket vi, som en ansvarlig virksomhed med fokus på bæredygtighed, ønsker at understøtte.”  –  Karsten Bjørn Nielsen, Tømrer- og Snedkermester i VTS Tømrer/Snedker

Häcker-køkkener tilbyder to forskellige serier, der begge kan opsættes på et utal af måder og dermed tilpasses din bolig og unikke smag.

Læs mere om Häcker-køkkener her og se de forskellige designs og muligheder.

Vidste du at…

 • Et nyt køkken ikke er et valg for livet, men derimod et udgangspunkt, du løbende kan tilpasse din bolig, situation og stil.
 • Et nyt køkken er en overkommelig udgift, da der er mange fleksible, billige produkter på markedet, som kan tilpasses individuelt.
 • Et nyt køkken kan monteres i løbet af dage og sviner mindre end meget andet håndværksarbejde.
 • Opsætning af nyt køkken er ikke tidskrævende. I særdeleshed ikke hvis du vælger et nyt køkken fra Häcker, som tilbyder at sende alle elementer, bordplader og hvidevare i én og samme levering, hvormed du undgår unødvendig ventetid.
 • Vi tilbyder råd og vejledning fra du kommer ind i butikken, til vi afslutter projektet. Dvs. hvis du ønsker det, så laver vi en tidsplan med de forskellige håndværksgrupper, hvornår de skal til. Et buget der viser hvad de forskellige udførelser koster. Og sidst og ikke mindst, så styrer vi gerne projektet for dig. Dvs. at du slipper for kontakten og planlægningen med håndværkerne. Hvid du ønsker at benytte dine egne håndværkere, kan vi også dette.

 Kontakt VTS Tømrer/Snedker, hvis du vil have seriøs rådgivning om valg af nyt køkken samt sikker, professionel montering.

Eller besøg vores køkkenbutik på Ordrupvej 62B. 2920 Charlottenlund  http://www.kc-cph.dk