Arbejdsområder

Vores arbejdsområder spænder bredt

VTS arbejdsområder er bl.a. nye vinduer og døre, ovenlysvinduer og køkkener. Vores mål vil altid være at udføre opgaver efter dit ønske og at afstemme forventninger i tæt samarbejde med dig. Derfor synes vi, at dialog er vigtig.

Nye vinduer og døre

Du kan trygt lade os udføre opgaver i dit hjem. F.eks. at udskiftet vinduer og døre – herunder Velux tagvinduer og sikkerhedsdøre.  Om du bor i lejlighed, etagebyggeri eller hus, så kan vi hjælpe med dine nye vinduer eller døre.

Vinduer og døre har dels en praktisk funktion i boligen og skal dels passe naturligt ind i boligens udseende og arkitektur. Brug vores erfaring og rådgivning i forbindelse med valg af materialer.

Vi er din garant for at pris og kvalitet er i orden.

VELUX ovenlysvindue

Du får både dagslys ind i din bolig og et ovenlysvindue kan være med til at skabe bedre indeklima. Desuden ser det godt ud og giver din bolig nyt liv. Har du et ønske om et specifikt ovenlysvindue, kan vi rådgive dig om en god løsning, som matcher dine behov og ønsker. Vi sikrer desuden den optimale tagkonstruktion. Vi har stor erfaring med at rådgive om og montere ovenlysvinduer, som er din garanti for et godt resultat.

Har du et ønske om et ovenlysvindue?  Læs mere her:  VELUX ovenlysvindue

Nyt Gulv

Træ er et dejligt materiale til gulve. Man skal dog huske, at træet er et naturligt materiale, og hvis man ikke lægger det på den rette måde, vil der ofte opstå revner i gulvet. Derfor vil det altid være fornuftigt, at få en erfaren tømrer til at lægge gulvet, så det ligger helt korrekt.

Læs mere her: Nyt Gulv

Nyt køkken

Drømmer du om et nyt køkken? Lysere, mørkere – mere moderne eller landligt? Vi kommer gerne på besøg hos dig, til en dialog om dine ønsker – eller til inspiration og gennemgang af mulige løsninger.

Når du beslutter dig for et nyt køkken, er der ofte en række andre ting, der følger med. Det kan være nye lofter, gulve, døre, vægge osv.

Lad os klare det hele på én gang. Så du kan få glæde af dit nye køkken hurtigst muligt.

Har du behov for nyt køkken?  Læs mere her: Nyt Køkken 

Unik 119

Har du behov for en uvildig håndværker med kendskab til Unik 119 kædehuse? Så kan vi hjælpe. Gennem flere år har vi serviceret husejere med ombygning, tilbygning og renovering af deres Unik 119 kædehuse. Unik 119 har nået en alder, hvor kædehuset bør efterses for fejl og mangler.

Tilbygning

Din sikkerhed og tilfredsgaranti er vigtig for os. Vi er medlem af Dansk Byggeri. Som kunde hos VTS er du derfor altid sikret med Byg Garanti.

Har du behov for rådgivning omkring din nye tilbygning? Vi kan påtage os os alle opgaver i den forbindelse, herunder tømrer- og snedkerarbejde, malerarbejde, elarbejde, murerarbejde, vvs og entreprenørarbejde.

Vi udfører store som små tilbygninger af enhver art.

Badeværelser

Trænger dit badeværelse til fornyelse, eller ønsker du blot en forandring? Er du måske i tvivl om, hvad kan lade sig gøre? Hos VTS har vi egne håndværkere til alle opgaver i et badeværelse, og kan derfor yde en kvalificeret rådgivning i forbindelse med et nyt badeværelse.

Det er en stor fordel for dig. Vi kan dermed planlægge og koordinere, så dit badeværelse bliver færdiggjort på kortest mulig tid. Så sikrer vi også, at det opfylder dine ønsker.

Arbejdet med opbygning af nyt badeværelse kræver en stram planlægning fra din leverandør. Ellers kommer det til at tage al for lang tid og koste for mange penge.

Energiforbedringer

Vi rådgiver dig i energiforbedringer, der kan reducere energiforbruget på jeres bolig.

Vores energirådgivning omfatter vinduer, brystninger, døre, indeklima samt isolering af vægge, lofter, gulve og krybekældre. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulige energiforbedringer.

Forsikringsskader

Vi udbedrer alle former for forsikringsskader: råd og svamp, vandskader, skader efter indbrud, malerreparation efter skader, udskiftning af låse og brandskader. Kontakt os for nærmere information, så hjælper vi dig videre.

Ejendomsservice

Du behøver kun at henvende dig et sted. VTS Entreprise er en tømrer og snedkervirksomhed, som kan håndtere alle små og større opgaver, og gerne totalentrepriser. Vi er med dig fra A-Ø i dit byggeprojekt. Vi har kun et formål; at dine forventninger indfries og du bliver tilfreds med resultatet.

Vi tilbyder pasning af erhvervsejendomme, boligforeninger og andelsboligforeninger. Pasningen omfatter alle typer af vedligehold fra kælder til kvist, herunder også ombygninger. Vi udfører opgaverne i tæt samarbejde med ejendomsmestre og inspektører/ejendomsinspektører.

Ydelser


Konsulentbesøg

Udfyld venligst nedenstående formular, hvis du ønsker at rette henvendelse til os.


    Seneste nyt