Arbejdsområder

Arbejdsområder

Nye vinduer og døre

Vi har udskiftet vinduer og døre, herunder Velux tagvinduer og sikkerhedsdøre, i alle former for boliger. Vinduer og døre har dels en praktisk funktion i boligen og skal dels passe naturligt ind i boligens udseende og arkitektur. Brug vores erfaring og rådgivning i forbindelse med valg af materialer. Vi er din garant for at pris og kvalitet er i orden.
Har du behov eller ønske om nye vinduer eller døre?
Læs mere her: Nye vinduer og døre

Velux Ovenlysvindue

Vi har stor erfaring med at rådgive om og montere ovenlysvinduer. Vi finder vinduer der matcher dine behov og ønsker. Vi sikrer desuden den optimale tagkonstruktionen.
Har du et ønske om et ovenlysvindue?  Læs mere her:  Velux Ovenlysvindue

Nyt Gulv

Træ er et dejligt materiale til gulve. Man skal dog huske, at træet er et naturligt materiale, og hvis man ikke lægger det på den rette måde, vil der ofte opstå revner i gulvet. Derfor vil det altid være fornuftigt, at få en erfaren tømrer til at lægge gulvet, så det ligger helt korrekt. Du får alle materialerne til engrospris. Du betaler kun for vores arbejdstid.
Læs mere her: Nyt Gulv

Nyt køkken

Vi opsætter det køkken der passer til dig og dine ønsker. For HTH og Kvik køkkener tilbyder vi specielt gode rabatter. Når du beslutter dig for et nyt køkken, er der ofte en række andre ting, der følger med. Det kan være nye lofter, gulve, døre, vægge osv. Lad os klare det hele på én gang, så du kan få glæde af dit nye køkken hurtigst muligt.
Har du behov for nyt køkken?  Læs mere her: Nyt Køkken 

Unik 119

Gennem flere år har vi serviceret husejere med ombygning, tilbygning og renovering af deres Unik 119 kædehuse. Unik 119 har nået en alder, hvor kædehuset bør efterses for fejl og mangler. Har du behov for en uvildig håndværker med kendskab til Unik 119 kædehuse, så kan vi hjælpe.

Tilbygning

Vi udfører store som små tilbygninger af enhver art. Vi kan påtage os alle opgaver i forbindelse med tilbygningen, herunder tømrer- og snedkerarbejde, malerarbejde, elarbejde, murerarbejde, vvs og entreprenørarbejde. Vi er medlem af Dansk Byggeri. Som kunde hos V.T.S er du derfor altid sikret med Byg Garanti.

Badeværelser

Arbejdet med opbygning af nyt badeværelse kræver en stram planlægning fra din leverandør. Ellers kommer det til at tage al for lang tid og koste for mange penge. Hos V.T.S har vi egne håndværkere til alle opgaver i et badeværelse. Det er en stor fordel for dig, fordi vi kan planlægge og koordinere, så dit badeværelse bliver færdiggjort på kortest mulig tid.

Energiforbedringer

Vi rådgiver i forbedringer,der kan reducere energiforbruget på jeres bolig. Vores energirådgivning omfatter vinduer, brystninger, døre, indeklima samt isolering af vægge, lofter, gulve og krybekældre. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulige energiforbedringer.

Forsikringsskader

Vi udbedrer alle former for forsikringsskader: råd og svamp, vandskader, skader efter indbrud, malerreparation efter skader, udskiftning af låse og brandskader. Kontakt os for nærmere information.

Ejendomsservice

Vi tilbyder pasning af erhvervsejendomme, boligforeninger og andelsboligforeninger. Pasningen omfatter alle typer af vedligehold fra kælder til kvist, herunder også ombygninger. Vi udfører opgaverne i tæt samarbejde med ejendomsmestre og inspektører/ejendomsinspektører.

Ydelser


Konsulentbesøg

Udfyld venligst nedenstående formular, hvis du ønsker at rette henvendelse til os.


Seneste nyt


Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.