Häcker køkken

Häcker køkken:

– Häcker står for pålidelighed, innovation og kvalitet til rimelige priser

VTS Tømrer/Snedker har samme ejere, og derfor er et samarbejde med Køkkencenteret CPH, som sælger kvalitetskøkkener fra det tyske mærke Häcker kitchen. Häcker er et anerkendt kvalitets køkkenmærke i Tyskland, der tilbyder køkkener i alle prisklasser og udformninger samt farver.

Häcker-køkkener bærer GS-symbolet. Det betyder, at Häcker-køkkener er kontrollerede og godkendte af den tyske sikkerhedsinstans TÜV Rheinland. Se mere på Häcker kitchen hjemmeside omkring bæredygtighed.

Hvad du får, når du vælger et Häcker køkken?

Med et nyt køkken fra Häcker får du et køkken, der koster det samme som et tilsvarende dansk køkkenbrand. Forskellen er bare, at det er bedre i udførelse, kvalitet og bæredygtighed og så ligner det ikke naboens. For eksempel kan du få fronter i granit eller keramik…

”Häcker-køkkener en seriøs konkurrent til andre danske-køkkener, som vi ønsker at bringe ind på det danske marked. Dog er både holdbarhed og design en tand bedre, set med vores øjne. Og så er Häcker det eneste brand på det danske marked, som kan bryste sig af en miljøneutral produktion, hvilket vi, som en ansvarlig virksomhed med fokus på bæredygtighed, ønsker at understøtte.”  –  Karsten Bjørn Nielsen, Tømrer- og Snedkermester i VTS Tømrer/Snedker

Du kan sammensætte elementer efter behov

Häcker-køkkener tilbyder to forskellige serier. Begge serier kan opsættes på et utal af måder og dermed tilpasses din bolig og unikke smag. Læs mere om Häcker-køkkener her og se de forskellige designs og muligheder.

Häcker står for pålidelighed, innovation og kvalitet til rimelige priser

Häcker har to serier, se her:

Concept 130 og Systemat

Det prisbevidste køkkenkoncept

Den moderne køkken serie, som tilbyder dig køkkener i forskellige stilarter. Med vores “klassiske” produkt har du et stort udvalg af muligheder med hensyn til sammensætning af elementer, udstyr og tilbehør. Concept 130 består af basis køkkenprodukter, der bygger på den klassiske underskabshøjde på 71,5 og 78  cm i højden,  mange forskellige skabsdimensioner samt forskellige sokkelhøjder.

Det sofistikerede og design-orienterede køkkenkoncept hedder Systemat:

Et Häcker systemat køkken er mere end bare et køkken. Det er et sted, hvor du kan udtrykke din personlighed, din stil og din smag. Et sted, hvor du kan nyde at lave mad, spise og hygge dig med familie og venner. Et sted, hvor du kan føle dig hjemme.

Nogle af de ting, der gør et Häcker systemat køkken så specielt, er:

  • Det har et stort udvalg af farver, materialer, former og størrelser, så du kan skabe dit drømmekøkken.
  • Det har en innovativ teknologi, der gør dit køkken mere funktionelt, komfortabelt og sikker. For eksempel har det en TouchControl-funktion, der giver dig mulighed for at åbne og lukke skuffer og låger med et let tryk.
  • Der er mange muligheder for at få et design som passer specielt til dig

Hvis du vil vide mere om fordelene ved et Häcker systemat køkken, kan du læse. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.

 

Læs også på siden Nyt køkken

Häcker systemat køkken