Häcker køkken

Nyt! Häcker køkken

– Häcker står for pålidelighed, innovation og kvalitet til rimelige priser

VTS Tømrer/Snedker valgt at indgå et samarbejde med ”Køkkencenteret CPH”, der sælger kvalitetskøkkener fra det tyske mærke Häcker kitchen. Häcker er et anerkendt kvalitets køkkenmærke i Tyskland, der tilbyder køkkener i alle prisklasser og udformninger samt farver.

Häcker-køkkener bærer GS-symbolet. Det betyder, at Häcker-køkkener er kontrollerede og godkendte af den tyske sikkerhedsinstans TÜV Rheinland. Se mere på Häcker kitchen hjemmeside omkring bæredygtighed.

Hvad du får, når du vælger et Häcker køkken?

Med et nyt køkken fra Häcker får du et køkken, der koster det samme som et tilsvarende dansk køkkenbrand. Forskellen er bare, at det er bedre i udførelse, kvalitet og bæredygtighed og så ligner det ikke naboens. For eksempel kan du få fronter i granit eller keramik…

”Häcker-køkkener en seriøs konkurrent til andre danske-køkkener, som vi ønsker at bringe ind på det danske marked. Dog er både holdbarhed og design en tand bedre, set med vores øjne. Og så er Häcker det eneste brand på det danske marked, som kan bryste sig af en miljøneutral produktion, hvilket vi, som en ansvarlig virksomhed med fokus på bæredygtighed, ønsker at understøtte.”  – Karsten Bjørn Nielsen, Tømrer- og Snedkermester i VTS Tømrer/Snedker

Du kan sammensætte elementer efter behov

Häcker-køkkener tilbyder to forskellige serier. Begge serier kan opsættes på et utal af måder og dermed tilpasses din bolig og unikke smag. Læs mere om Häcker-køkkener her og se de forskellige designs og muligheder.

 

Häcker har to serier, se her:

classic/Art

Det prisbevidste køkkenkoncept

Moderne køkken serie, som tilbyder dig køkkener i forskellige stilarter. Med vores “klassiske” produkt har du et stort udvalg af muligheder med hensyn til sammensætning af elementer, udstyr og tilbehør. classic/ART består af basis køkkenprodukter, der bygger på den klassiske underskabshøjde på 72 cm, forskellige skabsdimensioner samt forskellige sokkelhøjder.

system/ART

Det sofistikerede og designorienterede systemkøkkenkoncept

Luksuskøkkener, hvor kun fantasien sætter grænser. systemat/ART er et designorienteret system, der tillader en høj grad af designfrihed med et dynamisk og klart struktureret sortiment, hvor der er en række bredder, dybder og højder at vælge i mellem.

 

Læs også på siden Nyt køkken