Nyt Gulv

Vi lægger nyt gulv, der passer til dig, din bolig og din pengepung

Har du behov for nyt gulv? Uden gulv, ingen bolig. Dit gulv er en overflade og et underlag. Det, der gør, at du kan bevæge dig rundt i din bolig, opholde dig i den, og indrette den med møbler. Dit gulv er en del af udtrykket i din bolig. Et element, der kan afhjælpe dårlig akustik og bidrage til større skridsikkerhed eller fungere som varmekilde, hvis du vælger at etablere gulvvarme.

VTS Tømrer/Snedker har stor erfaring med at vejlede om valg af gulv samt reparere og lægge nyt gulv.

Bor du i en bolig med flotte, gamle gulve, hjælper vi gerne med at slibe og behandle dem. Der er intet flottere end gamle trægulve. Bor du i en nyere bolig, eller er du ved at renovere eller opføre dit drømmehus, hjælper vi gerne med at lægge nyt gulv. Vi lægger alle typer af nye gulve som f.eks. træ, linoleum, vinyl og tæpper.

Ca. 80 pct. af alle danskere, som får lagt nyt gulv i dag, vælger at få lagt gulvvarme ind samtidig. Gulvvarme giver en behagelig varme, der er let at tilpasse. Desuden kan du med gulvvarme slippe for radiatorer, som ofte kan være vanskelige at møblere omkring.

Reparation eller nyt?

Gulve er i brug konstant. Derfor bliver de også slidte. I nogle tilfælde kan dine gulve repareres eller slibes ned. Det gælder f.eks. trægulve. Gamle trægulve er utrolig smukke. F.eks. et ældre parketgulv, som kræver enorm præcision at lægge.

Derfor tilbyder vi altid at besigtige dit eksisterende gulv og på den baggrund komme med forslag til, om det kan og skal repareres eller erstattes med et nyt gulv. Vi har repareret og lagt trægulve i mange, mange boliger og forvandlet splintrede, mørke, plettede trægulve til smukke, glatte, lyse trægulve. Det kan vi også gøre for dig.

Valg af dit nye gulv

Ved valg af nyt gulv er der flere hensyn at tage. Ofte vil vi i den indledende dialog med dig bl.a. forholde os til:

 • Hvad bliver gulvet brugt til? Privat beboelse eller erhverv? En stor familie eller en enlig? Er der husdyr i boligen?
 • Særlige behov eller forventninger til skridsikkerhed, rengøring og slitage?
 • Ønsker til udtryk og stil?
 • Ønsker om gulvvarme?
 • Ønsker til kvalitet?
 • Forventninger til pris?

Ud fra en dialog om ovenstående kommer vi med forslag til en gulvløsning, der matcher dine behov.

Proces for lægning

Efter dialog med dig om valg af gulvløsning planlægger vi sammen processen for at lægge dit nye gulv. Vi aftaler pris, dato og tidspunkt for gulvlægning og drøfter, om du har brug for hjælp til at rydde og klargøre din bolig inden, vi kommer.

Er du ved at gennem renovere din bolig eller opføre en ny, kan det være, at vores arbejde skal koordineres med andre håndværkere.

Skal du have nyt gulv i din eksisterende bolig, kan der være rum, som skal ryddes og møbler, der skal opmagasineres.

Vi hjælper med det hele og tager gerne ansvar for hele processen fra A til Z.

Vidste du at…

 • Det er en god idé at tænke i sammenhænge, når du vælger nyt gulv. F.eks. sammenhæng med rummets funktion, udtryk, stemning mv.
 • Valg af materiale til dit nye gulv er af betydning for holdbarhed, vedligeholdelse og rengøring. Som tommelfingerregel gælder det, at:
  • En glat overflade er lettere at rengøre
  • Massive træbrædder har en lang holdbarhed, fordi de kan slibes og behandles flere gange
 • Hårde overflader som natursten, fliser og klinker, tegl, metal og beton og til dels træ giver en rungende akustik, mens mindre hårde materialer som gummi, linoleum, vinyl og kork dæmper lyden.
 • Du kan trække udgiften til nyt gulv fra i skat. Håndværksydelser op til 12.500 kr. pr. person pr. år er fradragsberettigede.

Kontakt VTS Tømrer/Snedker, hvis du vil have seriøs rådgivning om valg af nyt gulv samt sikker, professionel gulvlægning.

Skriv til os her fra siden, hvis du ønsker konsulentbesøg.