Hvad siger kunderne?

Vores kunder er altid i centrum

Der er ingen tvivl om at du som kunde, er altid det vigtigste udgangspunkt, når vi påtager os en opgave. Det bedste grundlag for et godt resultat er dialog, forventningsafstemning og god forberedelse. Her på siden kan du se læse vores kundes fortællinger om samarbejdet med VTS.

Arbejdsområder

Læs hvad vores kunder siger om VTS TØMRER/SNEDKER

Fleksible og dygtige…

Vi har fået foretaget en renovering/udskiftning af vores køkken på 16 m2. Vi kontaktede VTS tømrer/snedker og fik nogle gode diskussioner om tekniske muligheder. På grundlag af disse arbejdede vi selv videre med nogle alternativer vedr. indretning, køkkenvalg og materialer, som vi løbende diskuterede med VTS tømrer/snedker.

Da valget var truffet, gennemførte VTS tømrer/snedker efterfølgende arbejdet til en aftalt pris i en samlet entreprise, der også involverede en elektriker. Resultatet er flot, og VTS tømrer/snedker var både fleksible og dygtige, hvis der viste sig behov for justeringer, og meget ansvarsbevidste m.h.p. at sikre høj kvalitet.

Vi kan bestemt anbefale VTS tømrer/snedker til lignende opgaver.

Venlig hilsen

Erik Brander
Skovbuen 46
2605 Brøndby


Arbejdet udført i det bedste kvalitet…

Hej Karsten

Hver dag nyder vi resultatet af den ombygning VTS tømrer/snedker har udført af vor muremester villa fra 1930. Resultatet er blevet langt bedre end vi havde drømt om og æren for det må tilskrives Karsten Nielsen. Uden smålig hensyntagen til, at han arbejdede på fastprisaftale har han undervejs i projektet konstant været garant for at både hans og øvrige håndværkeres arbejde blev udført i bedste kvalitet og med stor omtanke for både udseende og det funktionelle.

Karstens smittende gode humør samt det (for håndværkere sjældne) faktum, at han rydde op efter sig og overholdt alle aftalte tidspunkter, gjorde også byggeprocessen til en god oplevelse. Vi er helt trygge ved varmt at anbefale VTS tømrer/snedker til både store og små opgaver.

Med venlig hilsen

Lone og John Pedersen
Holmesøvej 39
2660 Brøndby Strand


Abssolute ikke “bare” en håndværker…

Hej Karsten

Jeg vil gerne takke dig for det arbejde du har udført for vores familie på Bindeleddet. Det er et flot arbejde som vi alle er meget glade for. Rigtig mange tak.

Udover et flot arbejde er jeg også utrolig glad for den sparring / læring der har været ved at have dig i huset. Det har været rigtigt meget værd. Tak

Sidst men ikke mindst, så har familien (specielt børnene) oplevet dig som en positiv ekstra input / gevinst vedrørende byggeprojektet. Du er absolut ikke ”bare” en håndværker. Du er derimod den ultimative håndværker.

Vi snakkes ved Karsten. Endnu en gang rigtig mange tak,

Benny Madsen
Bindeleddet 2
7100 Vejle


Kreativ partner…

Vi har fået foretaget en tilbygning (42 m2) på vores unic119 hus på Horsbred.

VTS tømrer/snedker har stået for hele entreprisen og alt arbejde er blevet udført til vores fulde tilfredshed (til aftalt tid).
VTS tømrer/snedker har udover at udføre et arbejde af høj kvalitet været en meget kreativ partner vedrørende ideer til materialer og finish i det nye område.
Så vi kan trygt anbefale VTS tømrer/snedker til både mindre og (som vores) lidt større opgaver.

Venlig hilsen

Benny Frisbæk
Horsbred 116
2625 Vallensbæk


…det professionelle igen står med store bogstaver…

Vi synes det er fantastisk, at have firmaer som VTS tømrer/snedker. At man får en professionel dybdegående tilgang til de projekter vi har i hovedet. At der bliver lavet et stykke ordentligt håndværk, hvor det professionelle igen står med store bogstaver.

Tingene er bare i orden. At vi får en fantastisk service. At der oven i købet – står nogle dejlige personlige mennesker, som sætter sig i dit spor og laver det du vil have. Vi vil varmt anbefale VTS tømrer/snedker til større entrepriser som små jobs. Uanset størrelsen af jobbet, bliver der altid set med professionelle øjne på det.

Hilsen

Carsten Bøwig
Syvhøjvænge i Vallensbæk N

Ydelser


Konsulentbesøg

Udfyld venligst nedenstående formular, hvis du ønsker at rette henvendelse til os.


  Seneste nyt  Hvorfor er det vigtigt for os at lytte til, hvad vores kunder siger om vores ydelser og services?

  Forbedring af tjenester og produkter
  Tilbagemeldinger fra vore kunder giver værdifuld indsigt i, hvad der fungerer godt, og hvad der kan forbedres.
  Dette gør det muligt for os at justere tjenester for bedre at imødekomme kundernes behov og forventninger. Det kan også være med til at udvide vores arbejdsområder, i tilfælde af at behovet på markedet ændrer sig.

  Kundetilfredshed
  At lytte til vores kunders tilbagemeldinger viser, at VTS værdsætter kundernes meninger og er dedikeret til at give en god oplevelse. Dette kan opbygge tillid og loyalitet blandt kunderne. Vi synes også det er vigtigt at disse udtalelser er synlige for dem der besøger vores hjemmeside.

  Innovation
  Kundernes feedback kan også inspirere til nye ideer og innovationer, som kan hjælpe VTS med at forblive relevante og konkurrencedygtige på markedet.

  Velux ovenlysvinduer skaber lethed i rummet
  Velux ovenlysvinduer skaber lethed i rummet