Site icon VTS TØMRER/SNEDKER

Häcker køkken

Nyt! Häcker køkken

et alternativ til alt fra -køkkenet til Kvänum- og Svane-køkkenet

VTS Tømrer/Snedker valgt at indgå et samarbejde med ”Køkkencenteret CPH”, der sælger kvalitetskøkkener fra det tyske mærke Häcker kitchen. Häcker er et anerkendt kvalitets køkkenmærke i Tyskland, der tilbyder køkkener i alle prisklasser og udformninger samt farver.

Häcker-køkkener bærer GS-symbolet. Det betyder, at Häcker-køkkener er kontrollerede og godkendte af den tyske sikkerhedsinstans TÜV Rheinland. Se mere på Häcker kitchen hjemmeside omkring bæredygtighed.

Hvad du får, når du vælger et Häcker køkken?

Med et nyt køkken fra Häcker får du et køkken, der koster det samme som et tilsvarende dansk køkkenbrand. Forskellen er bare, at det er bedre i udførelse, kvalitet og bæredygtighed og så ligner det ikke naboens. For eksempel kan du få fronter i granit eller keramik…

”Häcker-køkkener en seriøs konkurrent til andre danske-køkkener, som vi ønsker at bringe ind på det danske marked. Dog er både holdbarhed og design en tand bedre, set med vores øjne. Og så er Häcker det eneste brand på det danske marked, som kan bryste sig af en miljøneutral produktion, hvilket vi, som en ansvarlig virksomhed med fokus på bæredygtighed, ønsker at understøtte.”  –  Karsten Bjørn Nielsen, Tømrer- og Snedkermester i VTS Tømrer/Snedker

Du kan sammensætte elementer efter behov

Häcker-køkkener tilbyder to forskellige serier. Begge serier kan opsættes på et utal af måder og dermed tilpasses din bolig og unikke smag. Læs mere om Häcker-køkkener her og se de forskellige designs og muligheder.

Læs også på siden Nyt køkken her

Exit mobile version