Om os

Om os2023-03-14T14:25:29+01:00

Dit behov er vigtigt for os

Du får den bedste rådgivning hos VTS Tømrer / Snedker, om du mangler nye vinduer, døre eller køkkener.  Vi sikrer den bedste udførsel af dit projekt til prisen. Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau.  Vi lægger stor vægt på at give den bedste rådgivning før arbejdet går i gang, så forventningerne er afstemte. .

Et godt håndværkerteam

I dag er vi 8-10 mand i VTS, og derudover har vi et godt team af underleverandører som vi benytter dagligt igennem flere år. Til Entreprisedelen samarbejder vi med murer, maler, entreprenør, elektriker, vvs og glarmester. Læs mere om Entreprise – samarbejde på tværs af faggrupper

Geografisk afdækning

Vi udfører totalentrepriser på Sjælland; Sydkysten, Nordkysten, Amager og i København. Du er altid velkommen til at ringe til os på 34 10 93 83 for at høre mere. Læs også om, hvad vores kunder siger på siden Hvad siger kunderne?

Vi tager ansvar

Vi er et personligt ejet selskab, hvilket betyder, at vi hæfter personligt for alt vi foretager os. Det betyder, at vi hos Om VTS Tømrer / Snedker altid fokuserer på kvalitet og service – som sikrer det bedste resultat for dig.

Vi tager socialt ansvar. Vi hjælper folk der skal have et skub den rigtige vej i arbejde og uddanner elever, så vi fortsat kan levere håndværk i den rigtige standard.

Bestyrelsespost og udvalgsplads

Kvalitetsarbejde til den rette pris til dig

Om VTS Tømrer / Snedker – Rådgivning og kvalitet til den bedste pris hos.

Ydelser


Konsulentbesøg

Udfyld venligst nedenstående formular, hvis du ønsker at rette henvendelse til os.


    Seneste nyt


    Exit mobile version