Job

Job2023-05-05T13:05:29+02:00

Bliv en del af vores team

Hos VTS Tømrer og Snedker søger vi løbende nye medarbejdere, som ønsker at være en del af vores team. Et team, hvor trivsel og sammenhold vægtes højt.

​Vi tror på, at et godt sammenhold skaber bedre resultater, og vores medarbejdere er derfor vores vigtigste ressource. Sammenhold, trivsel og kvalitet er vigtige kerneværdier hos os, og vi går meget op i, at der er plads til alle.

​Sammen løfter vi opgaverne i flok, så vi kan give vores kunder en god oplevelse og et resultat, som de er glade for langt ud i fremtiden. Kvalitet kommer af godt håndværk, og vi tror på, at godt håndværk kommer fra glade og dygtige håndværkere.


Vi hjælpes ad

Hos VTS Tømrer og Snedker omfavner vi alt fra små og store opgaver, lige fra renovation af badeværelser og køkkener til totalrenovering af lejligheder, huse eller kontorer. Vi foretrækker dialogbaseret håndværk, hvor vi løbende inddrager kunden og dermed sikrer et godt flow i processen.

​Teamet bag VTS Tømrer og Snedker består af en bred vifte af håndværkere og medarbejdere, der aktivt hjælper hinanden og sikrer, at vi imødekommer den kvalitet, som kunden efterspørger. Her spiller vi hinanden stærke, så vi kommer godt i mål med opgaverne. Det betyder, at du som en del af vores virksomhed får lov til at udføre de opgaver, du er stærk indenfor og samtidig får mulighed for at udvikle dig på andre områder.

​Godt håndværk giver glade kunder, og vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Kontakt os allerede i dag

Hvis VTS Tømrer og Snedker lyder som det helt rigtige sted for dig, er du mere end velkommen til at lægge en ansøgning hos os. Vi lægger meget vægt på personlighed, og har ikke behov for at modtage en fancy ansøgning eller et tjekket CV. Det vigtigste er, at du kan give os indblik i, hvem du er, og hvor du har været før.

Du kan med fordel fortælle os om, hvad du ønsker at arbejde med hos os, så der er lagt et godt udgangspunkt for vores dialog.

​Hos VTS Tømrer og Snedker bestræber vi os på at besvare alle ansøgninger indenfor 5 arbejdsdage, og typisk når vi det indenfor 2. Herunder kan du send din ansøgningen til os og ellers ring til os allerede i dag! 


Exit mobile version