Hvad siger kunderne?

Hvad siger kunderne?

Vi har fået foretaget en renovering/udskiftning af vores køkken på 16 m2. Vi kontaktede VTS og fik nogle gode diskussioner om tekniske muligheder. På grundlag af disse arbejdede vi selv videre med nogle alternativer vedr. indretning, køkkenvalg og materialer, som vi løbende diskuterede med VTS.

Da valget var truffet, gennemførte VTS efterfølgende arbejdet til en aftalt pris i en samlet entreprise, der også involverede en elektriker. Resultatet er flot, og VTS var både fleksible og dygtige, hvis der viste sig behov for justeringer, og meget ansvarsbevidste m.h.p. at sikre høj kvalitet.

Vi kan bestemt anbefale VTS til lignende opgaver.

Venlig hilsen

Erik Brander
Skovbuen 46
2605 Brøndby


Hej Karsten

Hver dag nyder vi resultatet af den ombygning V.T.S. Entreprise har udført af vor muremester villa fra 1930. Resultatet er blevet langt bedre end vi havde drømt om og æren for det må tilskrives Karsten Nielsen. Uden smålig hensyntagen til, at han arbejdede på fastprisaftale har han undervejs i projektet konstant været garant for at både hans og øvrige håndværkeres arbejde blev udført i bedste kvalitet og med stor omtanke for både udseende og det funktionelle.

Karstens smittende gode humør samt det (for håndværkere sjældne) faktum, at han rydde op efter sig og overholdt alle aftalte tidspunkter, gjorde også byggeprocessen til en god oplevelse. Vi er helt trygge ved varmt at anbefale V.T.S. Entreprise til både store og små opgaver.

Med venlig hilsen

Lone og John Pedersen
Holmesøvej 39
2660 Brøndby Strand


Hej Karsten

Jeg vil gerne takke dig for det arbejde du har udført for vores familie på Bindeleddet. Det er et flot arbejde som vi alle er meget glade for. Rigtig mange tak.

Udover et flot arbejde er jeg også utrolig glad for den sparring / læring der har været ved at have dig i huset. Det har været rigtigt meget værd. Tak

Sidst men ikke mindst, så har familien (specielt børnene) oplevet dig som en positiv ekstra input / gevinst vedrørende byggeprojektet. Du er absolut ikke ”bare” en håndværker. Du er derimod den ultimative håndværker.

Vi snakkes ved Karsten. Endnu en gang rigtig mange tak,

Benny Madsen
Bindeleddet 2
7100 Vejle


Vi har fået foretaget en tilbygning (42 m2) på vores unic119 hus på Horsbred.

VTS har stået for hele entreprisen og alt arbejde er blevet udført til vores fulde tilfredshed (til aftalt tid).
VTS har udover at udføre et arbejde af høj kvalitet været en meget kreativ partner vedrørende ideer til materialer og finish i det nye område.
Så vi kan trygt anbefale VTS til både mindre og (som vores) lidt større opgaver.

Venlig hilsen

Benny Frisbæk
Horsbred 116
2625 Vallensbæk


Vi synes det er fantastisk, at have firmaer som VTS Entreprise. At man får en professionel dybdegående tilgang til de projekter vi har i hovedet. At der bliver lavet et stykke ordentligt håndværk, hvor det professionelle igen står med store bogstaver. Tingene er bare i orden. At vi får en fantastisk service. At der oven i købet – står nogle dejlige personlige mennesker, som sætter sig i dit spor og laver det du vil have. Vi vil varmt anbefale VTS Entreprise til større entrepriser som små jobs. Uanset størrelsen af jobbet, bliver der altid set med professionelle øjne på det.

Hilsen

Carsten Bøwig
Syvhøjvænge i Vallensbæk N

Ydelser


Konsulentbesøg

Udfyld venligst nedenstående formular, hvis du ønsker at rette henvendelse til os.


Seneste nyt


Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.